Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Soluto: Σας βρίσκει τι φταίει και είναι αργός ο υπολογιστής σας!!

Είναι το λογισμικό που θα σώσει πολλούς ανθρώπους και θα σας γλυτώσει πολύ χρόνο. Αρκετές φορές θα έχετε βρεθεί σε μία κατάσταση που ο υπολογιστής σας θα είναι πολύ αργός ή κάτι δεν θα δουλεύει καλά και θα ψάχνετε με τις ώρες να δείτε τι φταίει. Αυτό το παθαίνουν και οι επαγγελματίες, μην ανησυχείτε.

Τι θα λέγατε όμως, αν υπήρχε ένα λογισμικό που το βάζετε να «τρέξει» και να σας λέει αμέσως τι φταίει;

Αυτό ακριβώς κάνει το Soluto. Το κατεβάζετε, το αφήνετε να τρέξει, κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και μετά σας λέει αν όλα πήγαν καλά, και αν κάτι δεν πήγε καλά, τι φταίει. Πολλές από τις εφαρμογές που κατεβάζουμε από το internet μπορεί να επηρεάζουν την λειτουργία του υπολογιστή και να το κάνουν πιο αργό. Το Soluto υπόσχεται ότι θα καταφέρνει και θα βρίσκει αυτές τις “ελαττωματικές” εφαρμογές και μετά το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να τις απενεργοποιήσετε. Πολύ απλό, ε;

Μπορείτε να κατεβάσετε το Soluto από το επίσημο site http://www.soluto.com/. Μερικές φόρες λέει Sign Up for Beta. Περιμένετε λίγο, λίγες ώρες και λογικά θα αλλάξει και θα δώσει direct download link. Εγώ κατέβασα την beta έκδοση και μου φαίνεται αρκετά καλή. Το boot time μου ήταν 1 λεπτό και 28 δευτερόλεπτα, και δεν είχα καμία εφαρμογή να τρέχει κατά την διάρκεια του boot. Αυτός ο χρόνος είναι αρκετά καλός. Πολλοί έχουν εφαρμογές σαν το ΜSN, Skype, iTunes να ανοίγουν αυτόματα. Το μόνο που καταφέρνουν με αυτό είναι να κάνουν τον υπολογιστή τους πιο αργό.

Από ότι φαίνεται, το Soluto είναι ένα λογισμικό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Τρέξτε να το δοκιμάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου