Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Όταν οι θεσμοί γίνονται κ***λόχαρτα!

Απόσπασμα από συνέντευξη Προέδρου ιστορικού Αθηναϊκού Ερασιτεχνικού Συλλόγου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM»:

Τους έχω ζητήσει να παραιτηθούν εδώ και πολύ καιρό. Η Ogirinal έχει βγάλει τρεις ανακοινώσεις και λένε το σωστό και το δίκαιο. Μη νομίζετε πως οι χαρακτηρισμοί απέχουν από την αλήθεια. Ο Δημητριάδης και ο Αδαμίδης το βράδυ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό υποσχέθηκαν στον κόσμο να παραιτηθούν. Παραιτήθηκαν; Παραιτήσου για να καταλάβει και ο κόσμος ποια είναι η επόμενη μέρα. Να είμαστε ευχαριστημένοι που δεν ισοπεδώθηκαν τα Σπάτα μετά την ήττα στο "Καραϊσκάκη".

Παρατηρήσεις:

1. Ο Αδαμίδης είναι Πρόεδρος της αντίστοιχης ΠΑΕ, ενώ ο Δημητριάδης είναι Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Συλλόγου με πολύχρονη και σημαντική προσφορά σε αυτόν.

2. Οι χαρακτηρισμοί προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ και τον Γενικό Αρχηγό Ποδοσφαίρου, στους οποίους αναφέρεται και τους οποίους ΥΙΟΘΕΤΕΙ και ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ με το θεσμικό του κύρος ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Συλλόγου, εμπεριέχονται σε ανακοίνωση συνδέσμου οπαδών, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής:

Έξι ημέρες μετά και ο μόνος που νοιάζεται είμαστε εμείς, ο κόσμος της ΑΕΚ. Οι αδερφές, γιατί για αδερφές πρόκειται, ακόμα να παραιτηθούν. Τα λόγια τους μείναν λόγια. Λόγια φόβου για να μην φάνε ξύλο, για να μας ικανοποιήσουν έστω στιγμιαία. Τόσο ΑΔΕΡΦΕΣ. Φαίνεται πως για εσάς κυρίες μου οι παχυλοί σας μισθοί, η ζωάρα που κάνετε από την ΑΕΚ πίνοντας το ουίσκι σας σε πολυτελή ξενοδοχεία, η καυλάντα και το ψώνιο σας, να βγαίνει ο εαυτός σας από την αφάνεια, έχοντας τον τίτλο του προέδρου της ΑΕΚ, (γιατί αν δεν τον είχατε ούτε η νονά που σας βάφτισε δεν θα ήξερε το όνομά σας), είναι πιο σημαντικό από το σεβασμό απέναντι στην ομάδα και πολύ περισσότερο τον κόσμο της. Εσείς ΑΔΕΡΦΕΣ ζείτε από την ΑΕΚ ενώ εμείς ζούμε για την ΑΕΚ, και αφού δεν παραιτείστε θα σας παραιτήσουμε εμείς. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

3. Αξιοσημείωτο είναι ότι το παραπάνω απόσπασμα από την ανακοίνωση των οπαδών, την οποία ΥΙΟΘΕΤΕΙ και ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ με το θεσμικό του κύρος ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Συλλόγου, εκτός των ύβρεων προς θεσμικούς παράγοντες της ΠΑΕ, εμπεριέχει και σαφείς απειλές βίας εναντίον τους.

4. Ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι ότι και η ίδια η δήλωση του "Ερασιτέχνη" Προέδρου, ανώτατου θεσμικού παράγοντα του Συλλόγου, δείχνει να υιοθετεί ευθέως ενδεχόμενες πράξεις βίας: "Να είμαστε ευχαριστημένοι που δεν ισοπεδώθηκαν τα Σπάτα μετά την ήττα στο 'Καραϊσκάκη'."

5. Ο τίτλος της ανάρτησης, ο οποίος για τεχνικούς λόγους δεν κατέστη δυνατόν να αναγραφεί πλήρως ανωτέρω, είναι: "Όταν οι θεσμοί γίνονται κουρελόχαρτα!"

6. Προς Κον Αδαμίδη: Εκεί εις τας Λόνδρας και τας Νέας Υόρκας, όπου διαπρέψατε επαγγελματικά, δεν έτυχε ποτέ να ακούσετε τη σοφή παροιμία: "θρέψε λύκο το χειμώνα, να σε φάει το καλοκαίρι"; Ας προσέχατε, αγαπητέ!
>Αναρτήθηκε από costaspap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου