Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Σαν πολλά δεν είναι τα χρήματα που έδωσε , δίνει, αυτός ο σαπιοκοιλιάς ο Μαρινάκης για να πάρει τον Ολυμπιακό από τον γκάκστερ;Θα υπάρξει κανένας έλεγχος από τους ΣΔΟΕ, ΠΟΕ , ΡΟΕ πως το διάολο λέγονται για το πως έγινε πλούσιος, όταν ο συγχωρεμένος ο πατέρας του το 1988 στο ναυτικό όμιλο Ελλάδος δίπλα στον Νίκο Ευθυμίου και συνέντευξη τύπου που είχε καταγραφεί στις εφημερίδες εκείνης της εποχής , έλεγε ότι δεν είχε χρήματα να βάλει στον Ολυμπιακό , αλλά μόνο την ηθική υποστήριξη. ΄Ηταν τότε που ο αείμνηστος Μιλτιάδης Μαρινάκης τον απασχολούσε πως θα βγει βουλευτής ή δημοστικός σύμβουλος Πειραιά υπό την σημαία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Να το το κλειδί. Αυτό το καταραμμένο όνομα. Όπως μας έλεγε ένας φίλος της ΑΕΚ προξενικός λιμενάρχης σε κάποια χώρα που γνωρίζει από ναυτιλία, αλλά και υπουργείο Εξωτερικών, ετοιμάζεται σε λίγο η Νέα Ελλάδα ή κάπως έτσι. Που σημαίνει ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, ετοιμάζει νέο κόμμα υπό την ευλογία μιας νέας γεννιάς επιχειρηματιών στην προκειμένη περίπτωση εφοπλιστών που ακόμη και αυτή την εποχή έχουν χρήμα. Σωματοφύλακες της Μαρινάκης , Λαυρεντιάδης, Πατέρας, Βασιλάκης και άλλοι πλούσιοι του Λονδίνου. Θα είναι ένα κόμμα πολυσυλλεκτικό από κάθε πτέρυγα της πολιτικής. Μόνο που χρειάζεται και ένας στρατός για να ζητοκραυγάζει και τι πιό καλύτερο από τα φυτά του ερυθρόλευκου λαού. Με ενορχηστρωτή έναν αστείο τύπο, στα όρια του γραφικού. Ονόματι Νίκο Καραχάλιο. Εναν μπον βιβέρ του Κολωνακίου και της Μυκόνου , αυτός που υποτίθεται γαμούσε τη Νάταλι Θάνου, νεκροθάφτη της Νέας Δημοκρατίας ως υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού, μπλογκάκια κτλπ. Μόνο που ήταν ο δούρειος ίππος της Μπακογιάννη εις βάρος του μπουχέσα, που αργά το κατάλαβε και τον πέταξε κλωτσηδόν από τη γαλάζια παράταξη. Αφού το έργο δεν τους βγήκε με τον Παναθηναικό και τον Πατέρα, ποτέ η οικογένεια Βαρδινογιάννη, δεν θα έκανε αυτό για να προωθήσει τις πολιτικές φιλοδοξίες του Μητσοτακέικου. Αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό που εκεί τα φυτά είναι και πιο ευκολόπιστα. Βρήκαν σε αδύναμη στιγμή τον Ρόκκο. Γερασμένο, άρρωστο,χρεωμένο, με ένα ακόμη σκάνδαλο αυτό της SIEMENS να τον ταλαιπωρεί , μετά από αυτό της κατασκοπίας στην Αν Γερμανία, μα πάνω απ όλα κληρονόμους 4 αγόρια, τό ένα χειρότερο από το άλλο. Αγράμματα, ανίκανα, απαίδευτα με τη σημασία της λέξεως κηφήνες που δεν θα μπορούσαν με τίποτα να διαχειρισθούν όχι μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και τις επιχειρήσεις του .
Ετσι λοιπόν κάποιοι από τους σωματοφύλακες του Μητσοτακέικου , όπως ο Μαρινάκης και ο Λαυρεντιάδης έχεουν αρχίσει το έργο τους. Αγορές μέσων μαζικής επικοινωνίας, παρούσια σε κανάλια , εφημερίδες κλπ. Ηδη ο Μαρινάκης ελέγχει τον Σκάι, ελέγχει τον Γαύρο του Πίκουλα, αφού δική του ιδέα ήταν να βγει γρήγορα-γρήγορα και , όπως -όπως η εφημερίδα στα περίπτερα, την εφημερίδα Μετρό, ο Λαυρεντιάδης επίσης συγκροτήματα τύπου με μετοχές, όπως τον Πήγασσο, τον ΔΟΛ, Esspresso άλλες εφημερίδες αθλητικές ,όπως την Score Live ραδιόφωνα , κανάλια κλπ κλπ
Να λοιπόν γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα δαπανώνται εκατομμύρια, που προέρχονται από σκάνδαλα, χρηματιστηρίου, ομολόγων και ύποπτα οικονομικά παιγνίδια.
Σημείωση , και όπως μας έλεγε αυτός ο γνώστης της ναυτιλίας και της διπλωματίας που είχε κάνει για καιρό προξενικός λιμενάρχης στη Νέα Υόρκη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μπορεί να μπει στην ΑΕΚ γιατί είναι υπάλληλος ή αντιπρόσωπος του μεγαλοεφοπλιστή της Νέας Υόρκης Πίτερ Γεωργόπουλου. Η Aegean είναι δικιά του εταιρία και επειδή δεν τον ενδιαφέρει καν το ποδόσφαιρο, ασχολείται πως να επενδύει στο αντικείμενο που γνωρίζει καλά. Πρόσφατα εξαγόρασε τα τελευταία πλοία του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου.
Αλλωστε κανένα χρηματιστήριο στη Νέα Υόρκη δεν απαγορεύει σε εταιρείες να επενδύουν σε άλλες επιχειρίσεις η να κάνουν χορηγίες. Αλλωστε και οι εταιρείες του Μαρινάκη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης βρίσκονται.
Το θέμα είναι να πεισθεί ο Γεωργόπουλος , από τον Μελισσανίδη και να πάθει καψούρα με την ΑΕΚ και να επενδύσει.Αν μπει μάλιστα και ο Ρέστης, όπως ήταν αρχικά θα πάθουν όλοι κολούμπρα, αλλά ...
Αναρτήθηκε από sportstriunfo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου